- FAQ - veelgestelde vragen -

 

Wanneer u een vraag heeft, mail hem ons dan kunnen wij deze beantwoorden en deze pagina aanvullen!  Alvast bedankt.

 

 

Vraag      : Moet ik starten met de cursus, zodra ik de app heb gekocht?

Antwoord : Nee, u kunt de app kopen en het intro doorlopen. Daarin geeft u de gewenste startdatum en -tijd aan. U start dus niet meteen na installatie van de app maar op het door u gewenste moment. Bijv. op de eerste dag van de volgende maand, op uw verjaardag, of zelfs over een paar maanden.

U kunt ook al binnen een half uur starten, om de app te proberen. Daarna bepaalt u op welke datum/tijd u daadwerkelijk wilt beginnen. U doorloopt het intro opnieuw en vult daarbij dan die gegevens in.

 

 

Vraag      : Waarom is de app niet gratis?

Antwoord : De app is gratis te downloaden. U kunt dan 7 dagen zonder risico proberen hoe de app werkt. Daarna wordt een betaling gevraagd. 

Het bouwen en onderhouden van de app kost veel tijd, daarvoor vragen we op deze manier een kleine vergoeding.

Tegelijkertijd is het voor u een extra stok-achter-de-deur om de cursus vol te houden. U hebt er immers voor betaald?

En daarbij; voor veel rokers is de app is veel goedkoper dan een week roken, wanneer u de cursus correct volgt hebt u het er al snel uit.

 

 

Vraag      : Hoe kan ik in de PlayStore betalen?

Antwoord : Betalen via iDeal is niet mogelijk, dit is een typisch Nederlands produkt en dus voor Google niet interessant. Dit geldt ook voor Mistercash voor de Belgische markt.

Via creditcard betalen is altijd mogelijk. Wanneer u die niet hebt kunt u bij sommige providers betalen vanuit uw beltegoed of abonnement, het zgn. 'operatorbilling'.

Hebt u een Pay-Pal account, dan kunt u daarmee betalen. Voor meer info zie https://www.paypal.com/nl/home  

Tenslotte kan een virtuele prepaid creditcard nog uitkomst bieden. Er zijn meerdere aanbieders van deze kaarten. Je koopt een virtuele creditcard, waar je geld op stort vanuit je bankrekening. Zie het als een virtuele portemonnee, waar je op een veilige manier apps en games mee kunt aanschaffen.

Op onderstaande vergelijkingssite kunt u zelf kiezen wat het beste bij u past:

https://www.creditcardvergelijking.nl/virtuele-creditcard/ 

 

 

Vraag      : Waarom is de app alleen voor Android uitgebracht?

Antwoord : We moesten érgens beginnen, en hebben ervoor gekozen eerst voor Android te ontwikkelen. Wanneer dat een succes blijkt, hopen we t.z.t. ook voor IOS (iPod, Touch, iPhone, iPad) te schrijven.